ΛΥΣΙΑΣ 2017

Το εκπαιδευτικό κέντρο Techno-kids Agia Paraskevi HelpU είναι εξεταστικό κέντρο στην τελική φάση του μαθητικού διαγωνισμού ΛΥΣΙΑΣ, ο οποίος διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι γονείς των πιαιδιών (ή και τα ίδια τα παιδιά) που έχουν περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο technoagiaparaskevi@gmail.com δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους, την τάξη τους, το σχολείο τους και αριθμούς επικοινωνίας σταθερό και κινητό.

Καταχωρήστε τα στοιχεία του παιδιού για την τελική φάση του διαγωνισμού "ΛΥΣΙΑΣ", συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία (κουτάκια).

* σημαίνει υποχρεωτικό στοιχείο

Με την παραλαβή του μηνύματος τους θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα.

Οι ώρες συμμετοχής ανά τάξη όπως και τα ονόματα των παιδιών που έχουν περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού υπάρχουν στο: http://www.lysiasedu.org/results

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Αρχική σελίδα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού κέντρου Techno HelpU Agia Paraskevi.

Μαθήματα υπολογιστών για παιδιά από έως και 18 ετών με σταθερές  τιμές

και σχολική μελέτη όλων των μαθημάτων του σχολείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου!
Παράλληλα ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων.

Μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες, για πιστοποίηση ή όχι, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς τschool-busων παιδιών του δημοτικού σχολείου, από το σχολείο, το μεσημέρι 1:15 μέχρι το εκπαιδευτικό κέντρο, με επαγγελματικό αυτοκίνητο και επαγγελματία οδηγό, σε προσιτή τιμή με το μήνα και με ευνοϊκή τιμή για 2 παιδιά της ίδιας οικογένειας ή 2 συμμαθητές-συμμαθήτριες. Δείτε περισσότερα στη σελίδα της σχολικής μελέτης μας.

Η σχολική μελέτη γίνεται καθημερινά από 2:00 το μεσημέρι (μετά το μεσημεριανό φαγητό των παιδιών) μέχρι 6:00 το απόγευμα. Δύο βάρδιες σχολικής μελέτης δημοτικού, για παιδιά απ’ ευθείας από το σχολείο και παιδιά μετά το ολοήμερο του σχολείου. Δείτε περισσότερα στη σελίδα της σχολικής μελέτης μας.

ΔΩΡΕΑΝ οι δύο πρώτες εβδομάδες για γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς μας και το σύστημα μας. Δείτε περισσότερα στη σελίδα της σχολικής μελέτης μας.

Ενημερωθείτε για τα μαθήματα υπολογιστών για παιδιά στην αντίστοιχη σελίδα μας,

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 45!!

MOS-2013atcΤο Techno HelpU Agia Paraskevi είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο εκάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά και ενήλικες.

productLogo_IC3


Είναι
πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Certiport για εξετάσεις  Microsoft, IC3 και Adobe, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας.

Έχει σημαντικές διακρίσεις στιςπιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist.

Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: http://www.facebook.com/technoagiaparaskevi

Σας περιμένουμε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο για να γνωριστούμε. Το Techno HelpU Agia Paraskevi βρίσκεται στην οδό Σχολείου 2 στην Αγία Παρασκευή, δίπλα στο 1ο δημοτικό σχολείο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 600 53 80 – 69 96 60 20 80

E-mail: technoagiaparaskevi@gmail.com


Posted in certification, ic3, microsoft, technokids, technoplus, Αγία Παρασκευή, πιστοποίηση | Tagged , , , , | Leave a comment

Αποκριάτικο Party 2017

Όπως κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή των αποκριών, το εκπαιδευτικό κέντρο μας, διοργάνωσε και φέτος αποκριάτικο πάρτι μασκέ για τους μαθητές του, σχολικής μελέτης όλων των τμημάτων και μαθημάτων υπολογιστών.

Νικήτριες αναδείχθηκαν με πολύ μικρή διαφορά ψήφων οι δύο πρώτες:

Ξένια Ρηγοπούλου για την καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση:

625 από 1261 ψήφους

50%

 

 

 

 

 

Αμάντα Μεμάη για το καλύτερο αποκριάτικο μακιγιάζ:

615 από 1261 ψήφους

49%

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με φωτογραφίες των διαγωνιζομένων είναι στη σελίδα: http://technoagiaparaskevi.gr/web/technoparty2017/

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment