Αρχική σελίδα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού κέντρου Techno Agia Paraskevi.

Από το 2013 οι τιμές των μαθημάτων μας είναι ακόμα χαμηλότερες τιμές για τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Συνεχίζουμε τη σχολική μελέτη όλων των μαθημάτων του σχολείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου! Μαθήματα χρήσης υπολογιστών για ενήλικες, για πιστοποίηση ή όχι, σε πολύ χαμηλές τιμές. Προσφέρουμε μαθήματα αγγλικών για την αναγνωρισμένη πιστοποίηση BULATS του Cambridge.

Η σχολική μελέτη γίνεται καθημερινά από 3 το μεσημέρι μέχρι 6 το απόγευμα.

ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εβδομάδα για γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς μας. Δείτε περισσότερα στη σελίδα της σχολικής μελέτης μας.

Ενημερωθείτε για τα μαθήματα υπολογιστών για παιδιά στην αντίστοιχη σελίδα μας,

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 45!!

Για τους ενήλικες με κάθε νέα εγγραφή έχετε ΔΩΡEAN την συνδρομή στο TECHNO CLUB για 2 χρόνια, αξίας 40€, για μαθήματα ενηλίκων. Η συμμετοχή σας στο CLUB αυτό, σας δίνει έκπτωση 20% σε όλα τα προγράμματα σπουδών ενηλίκων.

Microsoft Office SpecialistΤο Techno Agia Paraskevi είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο εκάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά και ενήλικες. Είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Certiport για εξετάσεις IC3, Microsoft, Adobe και CompTIA, αναγνωρισμένο από τον ΟΕΕΚ του Υπουργείου Παιδείας.

Έχει σημαντικές διακρίσεις στιςπιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist.Internet Computer Core Certification - IC3

 

Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: http://www.facebook.com/technoagiaparaskevi

Σας περιμένουμε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο για να γνωριστούμε. Το Techno Agia Paraskevi βρίσκεται στην οδό Σχολείου 2 στην Αγία Παρασκευή, δίπλα στο 1ο δημοτικό σχολείο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 600 53 80 – 69 96 60 20 80

Fax: 210 60 84 829

E-mail: technoagiaparaskevi@gmail.com

Skype: techno-dimitris


Posted in certification, ic3, microsoft, technokids, technoplus, Αγία Παρασκευή, πιστοποίηση | Tagged , , , , | Comments Off