Ποιοι είμαστε

technokids2012Το Techno Agia Paraskevi βρίσκεται εδώ και 16 χρόνια στην οδό Σχολείου 2 και Αγίου Ιωάννου ακριβώς απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Παρασκευής.
Διαθέτουν τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας (οι δύο με φυσικό φωτισμό), όλες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα για την ομάδα του εκπαιδευτικού κέντρου στη σελίδα:
Η ομάδα μας

Η ομάδα των σπουδαστών του κατέκτησαν την πρώτη θέση σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική στο Παγκόσμιο Κύπελο της πιστοποίησης IC3 για το 2007. Στη συνέχεια την δεύτερη θέση στον κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελο της πιστοποίησης IC3 για το 2008 και πάλι πρώτη θέση σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Από το 2009 μέχρι και το 2012 στο Παγκόσμιο Κύπελο της πιστοποίησης IC3 το Techno-kids Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην πρώτη θέση σε Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική στην κατηγορία BUSINESS LEARNING CENTER.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού IC3 CUP 2009 η ομάδα του κέντρου δημιούργησε 2 video με σκοπό την προώθηση του IC3 με τη συμμετοχή σπουδαστών και καθηγητών του εκπαιδευτικού κέντρου και τα video αυτά επιλέχθηκαν για προβολή στο παγκόσμιο συνέδριο της Certiport στον Καναδά το 2009.
Οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά του κέντρου της Αγίας Παρασκευής στην ενίσχυση της παγκόσμιας προσπάθειας για την αντιμετώπιση του ψηφιακού αναλφαβητισμού.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist 2009 το κέντρο Techno Agia Paraskevi συμμετείχε στον Πανελλήνιο Τελικό με τους περισσότερους εξεταζόμενους. Από το 2010 κάθε χρόνο οι μαθητές του βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Microsoft Office Specialist.
To 2010 και το 2017 ένας μαθητής μας στην κάθε χρονιά ήταν ο  ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ MICROSOFT EXCEL. Το 2017 ο πρώτος στην Ελλάδα κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό MICROSOFT OFFICE SPECIALIST και να είναι ο τρίτος στον κόσμο.

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου και Σχολείου 2, Αγία Παρασκευή 15342

Τηλ: 210 600 53 80 – 69 96 60 20 80

E-mail: technoagiaparaskevi@gmail.com

Skype: techno-dimitris

Social Networks: στα πλαϊνά εικονίδια

To website μας εμφανίζεται στις παρακάτω διευθύνσεις:

www.technokids.eu

www.technokids.net

www.technokids.net.gr

www.technokids.org

www.techno-kids.eu

www.technoagiaparaskevi.gr