Η ομάδα μας

Λίγα λόγια για την ομάδα του εκπαιδευτικού κέντρου μας.

DVΔημήτρης Βέργος – Γενικός υπεύθυνος εκπαιδευτικού κέντρου – o coach της ομάδας. Είναι πτυχιούχος Ανωτάτης εκπαίδευσης με ειδίκευση στην πληροφορική και Microsoft Master Instructor για Microsoft Office 2002, 2003, 2007 και 2013 (ΜΜΙ – MCT), IC3 Educator και CompTIA STRATA certified. Διδάσκει τη σωστή χρήση υπολογιστών σε ενήλικες και τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist σε ενήλικες και σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

 

Όλοι οι εκπαιδευτικοί της εκπαιδευτικής μας ομάδας έχουν εξειδίκευση είτε με μεταπτυχιακή εκπαίδευση είτε με εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα εκπαίδευσης ειδικής αγωγής και μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, αυτισμός, δυσγραφια, δυσορθογραφία).

 

Ράνια Ντρε – Δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο τμήμα σχολικής μελέτης δημοτικού και ενισχυτική διδασκαλία μαθητών δημοτικού.

 

Στέφανος Νικολαΐδης – Ο Φιλόλογος μας είναι Πτυχιούχος αριστούχος φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει στο τμήμα σχολικής μελέτης γυμνασίου και λυκείου και ενισχυτική διδασκαλία φιλολογικών και θεωρητικών μαθημάτων. Ο Στέφανος ήταν μαθητής στα τμήματα υπολογιστών στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη σχολική ηλικία του και απέκτησε τις πιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist.

 

Θάνος Χαλβατζής – Μαθηματικός, στο τμήμα σχολικής μελέτης γυμνασίου και λυκείου και ενισχυτική διδασκαλία θετικών μαθημάτων.

 

Εβελίνα Μαρκουλάτου – Καθηγήτρια στα παιδικά τμήματα μαθημάτων υπολογιστών. Η Εβελίνα ήταν μαθήτρια στα τμήματα υπολογιστών στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη σχολική ηλικία του και απέκτησε τις πιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist σε επίπεδο MASTER.

 

Νικόλαος Παπούλιας – Καθηγητής στα παιδικά τμήματα μαθημάτων υπολογιστών. Ο Νικόλας ήταν μαθητής στα τμήματα υπολογιστών στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη σχολική ηλικία του και απέκτησε τις πιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist σε επίπεδο MASTER και την πιστοποίηση CompTIA Strata.

 

Έλενα Τριχώνα – Έμπειρη και πιστοποιημένη καθηγήτρια, υπεύθυνη για το Τμήμα Αγγλικών και προετοιμασίας για το Πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας TIE (Test of Interactive English).

 

Άννα Τζανέτου – Καθηγήτρια κινεζικών με εμπειρία στη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας σε Έλληνες, αλλά και στη διδασκαλία ελληνικών σε κινέζους που κατοικούν στην Ελλάδα.

 

 

Ντέμη Μωραΐτου – Σύμβουλος Επικοινωνίας, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Gestalt Coach.