Σχολική Μελέτη

Η σχολική μελέτη γίνεται οργανωμένα και ευχάριστα σε μας.

Καθημερινά από 1:30 με 1:45 το μεσημέρι (για τους μαθητές δημοτικού) και 3:00 (για τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου) μέχρι 6:00 το απόγευμα.

Για γνωριμία με τις δασκάλες μας, τον τρόπο μελέτης μας και την καλύτερη ένταξη στα τμήματα μας, τα παιδιά μπορούν να έρθουν δοκιμαστικά για 3 ημέρες ή και μία εβδομάδα, χωρίς υποχρέωση εγγραφής και πληρωμής. Στη συνέχεια ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής και πληρώνεται το ποσό της εγγραφής για τα αναλώσιμα υλικά. Δημιουργούμε τετράδιο για το παιδί και ετοιμάζουμε ετικέτα για το ποτήρι του. Ο πρώτος μήνας μπορεί να πληρωθεί την ίδια στιγμή ή μετά από λίγες (4-5) ημέρες.

Τα παιδιά του δημοτικού ολοκληρώνουν τη σχολική μελέτη τους σε 2 ώρες κάθε μέρα σε ομάδες 3-4 ατόμων από 13:30 έως 18:00  καθημερινά, σε δύο τμήματα.
Τ
ο πρώτο τμήμα είναι για τα παιδιά που δεν παρακολουθούν ολοήμερο πρόγραμμα στο σχολείο τους και έρχονται στο εκπαιδευτικό κέντρο και αφού φάνε ότι έχουν μαζί τους για μεσημεριανό φαγητό, αρχίζουν τη μελέτη των μαθημάτων τους. Διαθέτουμε φούρνο μικροκυμάτων για ζέσταμα του φαγητού των παιδιών.
Το επόμενο τμήμα είναι για τα παιδιά που έχουν μείνει στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου τους και έρχονται στη συνέχεια για την μελέτη των μαθημάτων τους.
Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών απ
ό το δημοτικό σχολείο, αμέσως μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, 1:15 το μεσημέρι,
με
αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης και επαγγελματία οδηγό,
με προσιτή τιμή με το μήνα και ευνοϊκή τιμή για 2 παιδιά της ίδιας οικογένειας ή συμμαθητές-συμμαθήτριες. Ρωτήστε μας!

Τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου σε 3 ώρες από 15:30 έως 18:30 καθημερινά χωρισμένα επίσης  σε ομάδες 3-4 παιδιών στις ειδικότητες των εκπαιδευτικών μας (Μαθηματικός και Φιλόλογος).

Προσπαθούμε εκτός από τα μαθήματα της επόμενης μέρας και πετυχαίνουμε να καλύψουμε τα μαθησιακά κενά που έχουν οι μαθητές. Γι’ αυτό διαθέτουμε σημειώσεις για όλα τα μαθήματα που έχει δημιουργήσει η εκπαιδευτική μας ομάδα, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσορθογραφία, δυσγραφία, αυτισμός).

Τα δίδακτρα πρέπει να πληρώνονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Εφόσον παρακολουθούν σχολική μελέτη 2 παιδιά μαζί, από την ίδια οικογένεια ή είναι συμμαθητές ή ξαδέρφια ή φίλοι και έρχονται μαζί ανελλιπώς, τότε υπάρχει έκπτωση στα μηνιαία δίδακτρα. Ομοίως και αν τα παιδιά παρακολουθούν τα μαθήματα υπολογιστών.

Για τους “αδύναμους” μαθητές, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ατομικών μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, με ωραία ή και δίωρα μαθήματα σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας που να εξυπηρετεί μαθητές και γονείς. Η ενισχυτική διδασκαλία μπορεί να γίνει στα θετικά και στα θεωρητικά μαθήματα και γενικά σε όποιο ή όποια μαθήματα έχει “κενά” ο μαθητής.

Βοηθήστε το παιδί σας τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες και οικονομικά στοιχεία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.